Aveti intrebari? Sunati la: 0745.041.393

Servicii

Pentru a veni in intampinarea necesitatilor clientilor nostri va oferim servicii de intretinere si service pentru toate produsele comercializate.

Noi ne focalizam eforturile pentru cresterea productivitatii, scaderea costurilor si cresterea profitabilitatii afacerii dumneavoastra. Aveti o problema tehnica, aveti nevoie de o piesa speciala pentru echipamentele dumneavoastra? Specialistii nostrii va stau la dispozitie cu echipe mobile de service, complet echipate, 12 ore pe zi, pentru a va ajuta sa rezolvati problemele pe care le aveti si sa va ofere cele mai eficiente solutii.

Departamentul de service va ofera o gama larga de piese de schimb si servicii precum:

  • intretinerea periodica pe baza unui plan de intretinere;
  • intretinerea totala si reparatiile capitale programate;
  • intretinerea periodica pe baza de contract;
  • reparatii la cerere (service).

Intretinerea periodica pe baza unui plan de intretinere

Planul de intretinere este calea prin care ne asiguram ca echipamentele dumneavoastra beneficiaza de intretinerea corecta , profesionala,conform recomandarilor producatorului. Rapid si simplu acest program este destinat sa mareasca durata de viata a echipamentului, salvand timpul si banii dvs. Folosind un plan de intretinere putem preveni o parte din defectiunile majore depistind si remediind la timp pe cele minore.

Intretinerea totala si reparatii capitale programate

Intretinerea totala si reparatiile capitale presupun ca echipamentele dumneavoastra sa fie sub supravegherea noastra continua, eliminand astfel total defectiunile majore ce ar putea fi provocate de lipsa de reactie la defectele minore sau neglijenta operatorului. Intretinerea totala se face in baza unui contract de prestari servicii pe o perioada delimitata (rata lunara fixa pentru fiecare utilaj in parte).

Intretinerea periodica pe baza de contract

Intretinerea echipamentelor se face in baza unui contract de prestari servicii pe perioada delimitata (rata lunara fixa). La fiecare contract se prevede frecventa interventiilor si ce lucrari se vor executa. Se pot executa pe parcus si alte lucrari de intretinere daca acest lucru o impune.

Reparatii la cerere (service)

Se efectueaza in urma solicitarii dumneavoastra, in baza unui contract de service sau in urma unei cereri concrete si are drept scop remedierea problemei sau a problemelor pentru care am fost solicitati.